Schaduw beestjes Zakelijk Particulier Offerte aanvragen Home
Ongedierte
Keurmerk
Contact 070 358 66 38
Home
AHO ongedierte bestrijding

AHO zakelijk

Natuurlijk stelt u hoge eisen aan de hygiëne van uw werkruimte. Des te vervelender is het, als u daarin wordt tegengewerkt door zogeheten plaagdieren. Ongewenst bezoek van muizen, ratten, kakkerlakken, zilvervisjes, wespen, mieren, houtworm of boktorren: het komt in de beste bedrijven voor. Maar lang hoeft het niet te duren. Doortastend ingrijpen van ons, de AHO Ongediertebestrijding, helpt u in no-time en tegen verrassend lage kosten van dit ongemak af. En volgens een beproefde methode die z’n grote waarde in de praktijk van alledag heeft bewezen.

Geen halve maatregelen
We zijn er snel bij. Al jaren houden wij bedrijfsruimten vrij van ongedierte voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, gemeenten, rijksoverheid, horeca, multinationals en talloze kantoren. De AHO Ongediertebestrijding beschikt over tientallenjaren ervaring, een enorme vakkennis en over de modernste technieken en apparatuur.

Voor het curatief, c.q. preventief bestrijden van ongedierte is het aan te bevelen om een bestrijdingsovereenkomst af te sluiten. Wij geven een goed advies en voorlichting, opdat een optimale hygiëne bereikt kan worden. Om de verantwoording tegenover controle-instanties te verzekeren, heeft u een structureel onderdeel van het HACCP concept (HAZARDS ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINT SYSTEM) van de Inspectie op de Volksgezondheid, vertegenwoordigd door gespecialiseerde vakmensen nodig. In een logboek zal bij iedere behandeling een rapport met advies worden gegeven. Het logboek sluit aan op de regels binnen het HACCP concept.

Erkend bedrijf
Als erkend bedrijf werkt de AHO Ongediertebestrijding uitsluitend met middelen die toegelaten zijn door de Commissie Toelating Bestrijdingsmiddelen te Wageningen en beschikt over de nieuwste preparaten die geschikt zijn bevonden om knaagdieren die resistent bleken te zijn tegen bepaalde anticoagulantia, effectief te bestrijden.

Het spreekt voor zich dat al onze bestrijdingsdeskundigen in het bezit zijn van het diploma SVO (Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijder) en VCA gediplomeerd zijn.

Schade
De meeste soorten ongedierte bezorgen ons niet alleen een akelig gevoel, maar kunnen ook ziekten overbrengen. Bovenal veroorzaken zij een enorme schade aan gebouwen, installaties, gewassen en materialen. Aangevreten producten zijn onverkoopbaar. Doorgeknaagde bedrading kan brand of kortsluiting veroorzaken. En schade is er ook in imagoverlies. Het doet een restaurant of instelling geen goed als ongedierte zichtbaar meegeniet van het menu. Ongediertepreventie is daarom van zeer groot belang.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak 070 358 66 38 of stuur ons een e-mail